Vragen over onze werkwijze of ons assortiment?
Lees hieronder snel het antwoord op de meestgestelde vragen.

Producten

360° gepersonaliseerde flessen

Zeker en vast! Download de sjablonen en laat je (of je ontwerper) maar gaan!

Je levert je design aan in .PDF zoals deze is opgemaakt in de sjablonen.

Je mag altijd na de bestelling je bestanden mailen naar info@flesbedrukken.be met als titel van de mail het nummer van je bestelling.

Een halsetiket is een strook rond de hals van de fles. Het halsetiket geeft de fles net dat extra beetje finesse.

Dat is steeds zo’n 2-3 weken na goedkeuring van de proefdruk.

Wij kunnen flessen per stuk verzenden! Bijvoorbeeld naar je klanten of medewerkers thuis als cadeau.

Dit kan je helaas niet in onze webshop aanduiden bij een bestelling maar we doen het wel degelijk!

Best stuur je hiervoor een mailtje naar ons zo kunnen we je een offerte op maat opmaken.

Glaswerk

Je levert je design best in een vector-bestand aan. Deze bestanden hebben meestal de extensie .SVG, .EPS, .AI of in sommige gevallen .PDF of comprimeer je bestanden in een .ZIP.

Je mag altijd na de bestelling je bestanden mailen naar info@flesbedrukken.be met als titel van de mail het nummer van je bestelling.

Dat is steeds zo’n 1-2 weken na goedkeuring van de proefdruk.
Is je glaswerk onbedrukt? Dan versturen we deze zo snel mogelijk afhankelijk van de stock.
Meestal zijn onze glazen in een doos per 6 of 8 stuks verpakt, dit is een set.
Om efficiënt te kunnen werken wordt glaswerl enkel per set verkocht.

Lasergravering is een populaire techniek om promotionele producten of relatiegeschenken te voorzien van een logo of zelfs individuele namen (personalisatie). De lasergraveermachine wordt aangestuurd door een computer waar het logo of tekst in geprogrammeerd dient te worden.

Deze computergestuurde laser werkt heel precies waardoor het lasergraveren van relatief kleine en fijne ontwerpen ook tot de mogelijkheden behoort. Het voordeel van een laser op uw product is dat de gravering krasvast is en een luxe uitstraling heeft. Lasergravering kan niet in kleur gedaan worden. Lasergravering wordt toegepast op materiaalsoorten als metaal en aluminium. De kleur is afhankelijk van het materiaal en de onderlaag van het materiaal doordat de laser het bovenste laagje eraf haalt en de onderlaag zichtbaar wordt.

Imitatie ets wordt gebruikt voor glas. Het logo of de tekst wordt gedrukt door middel van zeefdruk met een speciale transparante/witte verf op transfer papier (heat release). Na het drogen wordt er met een tweede drukgang een Cover Coat overheen gezet. Deze Cover Coat zorgt ervoor dat alle logo en tekst delen tegelijk worden meegenomen tijdens het overzetten op het glas. Tijdens het in-branden van de transfer verdwijnt de cover coat door de hitte.

Een speciale vorm van transferdruk is de keramische transfer. Hierbij worden transfervellen voorzien van een zeefdruk bedrukking, met speciale keramische inkt. Bij de zeefdruktransfer wordt de opdruk kleur voor kleur door middel van de zeefdruktechniek op het transferpapier aangebracht. De bedrukte transfervellen worden vervolgens op maat gesneden en vervolgens handmatig aangebracht op onder andere porselein, aardewerk en diverse glaswerk. Vervolgens gaan de producten de oven in en wordt het logo ingebrand bij een temperatuur tussen de 500 tot 1300 °C. Het resultaat? Een vaatwasmachinebestendige opdruk.

Bestellen & betalen

Je kan meteen online bestellen of neem eerst contact met ons op als je een speciale aanvraag hebt.

Als er nog niks in productie zit kan je het order nog aanpassen. Bel ons hiervoor zo snel mogelijk op!

 

Maatwerk retourneren is helaas niet mogelijk. Hoe mooi het design ook mag zijn, het is enkel voor jou gepersonaliseerd.

 

Van zodra je nog geen finale proefdruk hebt goedgekeurd kan het order nog geannuleerd worden. Bel ons hiervoor zo snel mogelijk op!

Betalen kan met volgende beltaingsproviders:

  • Bancontact
  • Visa/Mastercard
  • KBC/CBC
  • Belfius Pay
  • Via overschrijving (2-3 werkdagen)

Facturatie volgt na verzending van je order. De betaling moet maximum 30 dagen na ontvangst betaald.

 

Verzending

Alles wordt netjes verpakt in ons magazijn en daarna via een koerierdienst bezorgd op het door jou aangegeven adres. Ben je uit de buurt? Dan mag je je order ook gerust komen afhalen.

 

Zolang het order nog niet is meegegeven aan de koerierdienst kan je het adres nog wijzigen. Bel ons hiervoor zo snel mogelijk op of stuur een mailtje.

Bij zakelijke leveradressen wordt het pakket geleverd aan het onthaal van de zaak. Bij privéadressen checken we steeds of het pakket kan geleverd worden bij één van de buren. Je wordt hiervan dan op de hoogte gebracht.